Vertrouwd door ervaring en expertise

Onze basis is vertrouwen op elkaar. Vertrouwen dat we geven aan onze vaklieden, en vertrouwen dat we krijgen van onze opdrachtgevers. Vertrouwen vloeit voort in verantwoordelijkheid. Onze vakmensen verstaan dat en leveren de hoogste kwaliteit werk af. Zo creëren wij succesverhalen. Keer op keer.

"Wanneer ik een huis bouw, denk ik mee alsof het mijn eigen huis wordt."

Willem van Griensven

De missie van Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. is om betrokken te blijven bij het bouwproces, mensen te begeleiden en klantgericht problemen op te lossen. Betrokkenheid betekent meedenken met de wensen van de opdrachtgever en adviseren op expertise. Daarnaast betekent het denken in oplossingen, niet in problemen. Ook is betrokkenheid een vorm van oprecht werken.

“De lat lag iedere keer hoger, en het enthousiasme werd ook iedere keer groter.”

Mieke van Deursen

Mieke van Deursen is een mode-icoon in 's-Hertogenbosch en omstreken. Veertig jaar geleden opende zij samen met haar man, John, de eerste Shoeby-winkel in 's-Hertogenbosch. In de tien jaren die daarop volgden, kwam er jaarlijks een winkel bij. Momenteel zijn er 225 winkels door heel Nederland, van Texel tot Terneuzen en van Vaals tot Delfzijl. Een lokaal succesverhaal dus, gedragen door een ondernemer die er niet omheen draait.

“Willem had al lang door wat wij nodig hebben.”

Ruud

Ruud liet onlangs naar eigen schets zijn nieuwe huis bouwen. “Die U-vorm heb ik zo zelf bedacht,” vertelt hij trots. Origineel was het plan om binnen die U-vorm een 25-meterbad aan te leggen. De architect wees hem erop dat er achterin de tuin aanzienlijk meer zonlicht was, wat het zwemgenot natuurlijk ten goede kwam. Zo kan Ruud weer vol genieten van zijn zo geliefde hobby.

Gepassioneerd vakmanschap en oprechte aandacht zorgen voor het beste resultaat.

Contact

Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V.
Bedrijvenweg 3
5386 KA, Geffen
Postbus 250
5201 AG  ’s-Hertogenbosch
Tel 073-5325786
info@aannemersbedrijfvangriensven.nl