Van Griensven tekent de nieuwbouwwoning
Waar wij in geloven
Gepassioneerd vakmanschap en oprechte aandacht zorgen voor het beste resultaat

Gedreven vakmensen met oog voor de kleinste details

We voelen ons verantwoordelijk, want uw project is ons project. Daarom zorgen we in het bouwtraject dat elke dag weer alles netjes en in orde is. Onze gedreven vakmensen werken secuur en verzorgd. Dat zit in ons DNA. Onze vaste medewerkers hebben ontzettend veel kennis en bouwtechnische ervaring. Dit combineren ze met een passie voor de bouw en een betrokken karakter. Daarnaast beschikken we over een uitstekend netwerk van vakbekwame onderaannemers die ten alle tijden voldoen aan de strenge eisen die wij stellen. Zo weten we zeker dat het eindresultaat aan alle wensen voldoet. 

Aannemersbedrijf W. Van Griensven - Over ons - Betrokken

Betrokken van begin tot eind

Wij bouwen samen uw droom. Van bouwput tot sleuteloverdracht, en tot de nazorg jaren later. Wij zijn en blijven altijd betrokken. Zelfs vóór het begin denken wij mee door advies te geven. Zo kunnen we als team praktische oplossingen bieden en financiële voordelen aan de voorkant in onze koers meenemen. Wij bewegen altijd met u mee en we zorgen samen dat het proces soepel verloopt. Betrokkenheid is zorgen dat de koffie klaarstaat. Het betekent ook meedenken met de wensen van de opdrachtgever, en adviseren op expertise. Betrokkenheid betekent voor ons oprecht zijn en dat bepaalt ons bestaansrecht.

Op aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. kan men bouwen, die kennis geeft vertrouwen.
Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. combineert een kwart eeuw aan vakkundige ervaring in de bouw met jong en innovatief talent.

Gepassioneerd en
gedreven door vakwerk

Kennis en kunde binnen het vak is de basis. Passie voor het vak maakt het verschil. Wij werken met de beste en gepassioneerde vakmensen. We denken mee en zijn betrokken, van begin tot eind, en ver daarna. Zo denken we proactief na over de juiste aanpak en de beste oplossing voor het mooiste resultaat. Soms bouw, soms verbouw, soms renovatie, restauratie, soms onderhoud of werken in een bouwteam. Geen wens is hetzelfde en dus is geen project hetzelfde. Dat maakt ons werk interessant, tijdloos en uitdagend. Het houdt ons scherp, gedreven en gefocust. Bij W. van Griensven B.V. vieren we samen onze successen en genieten we van geslaagde projecten. Met onze ambassadeurs en met elkaar. 

Passie voor ons vakwerk, gedreven voor het mooiste resultaat.
Gedreven vakmensen met oog voor de kleinste details in nieuwbouw, verbouw en restauratie.

Trots op aanpak en het resultaat

We leveren maatwerk en denken altijd in oplossingen, nooit in problemen. Ons vakmanschap zorgt daar wel voor. We kunnen trots zijn op ons kundige team. Op hoe én wat we opleveren. We benaderen al onze projecten alsof we het bouwen voor onszelf. Met deze overtuiging gaan wij ieder project in en bouwen we steen voor steen aan projecten waar we ons verantwoordelijk voor voelen. Zo gaan wij alle aandachtspunten na en focussen we op details. Wanneer we dat doen, werken we secuur en verzorgd. Zo verzorgen we de mooiste projecten voor onze ambassadeurs. En dat is de beste reclame die wij kunnen maken.

Trots op wat we doen en hoe we dat doen.
Werknemers bouwen met trots aan nieuwbouw

Onze mensen

Bij Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. werken zes vaste medewerkers met ontzettend veel kennis en bouwtechnische ervaring. Sommigen werken al tussen de dertien en twintig jaar voor ons. Deze ervaring combineren we met onbegrensde passie en persoonlijke betrokkenheid. We maken ook gebruik van ons uitstekende netwerk van vakkundige onderaannemers. Daarnaast investeren we graag in de jeugd, om kennis en kunde over te dragen. Zo blijven ambachtelijke bedrijven zoals wij een grote toevoeging in de bouwsector. En wie er ook op de bouwplaats verschijnt, kwaliteit en betrokkenheid is de standaard.

Alleen het beste voor uw project.
Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. combineert een kwart eeuw aan vakkundige ervaring in de bouw met jong en innovatief talent.

Onze historie

In 1996 is Willem van Griensven zijn eigen bouwonderneming gestart. Hierna behaalde hij in 2002 zijn aannemersdiploma, de vakdiploma aannemersbedrijf en een diploma voor de opleiding bouwfysica. Daarna is het bedrijf gegroeid naar 10 medewerkers, waarbij de opdrachten steeds omvangrijker werden, maar áltijd met hetzelfde hoge afwerkingsniveau. In 2006 is het bedrijf doorontwikkeld tot een besloten vennootschap en heeft ruim 12 jaar prachtige projecten mogen realiseren voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Na deze periode was het tijd voor venieuwing en tijd om kennis te bundelen. In 2018 is W. van Griensven B.V. de samenwerking aangegaan met aannemersbedrijf M.P. Drijvers B.V. Deze samenwerking werpt alweer een lange periode zijn vruchten af. Daarnaast bestaat in 2022 aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. 25 jaar.  

Een mooie historie kan leiden tot vernieuwing.
Aannemersbedrijf W. Van Griensven is altijd bereikbaar
Verzorgen en ontzorgen
Uw betrokken aannemer

Bouwen op ambassadeurschap

Bij Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. (ver)bouwen we de meest majestueuze panden die altijd schitteren in kwaliteit en details. We werken altijd secuur en netjes, zodat alles perfect wordt opgeleverd. Altijd de beste kwaliteit bouwprojecten en altijd in nauw contact met de opdrachtgever. Wij denken mee tot in ieder detail en blijven betrokken, ook na de bouw. Met open communicatie bouwen wij op een sterke samenwerking. Zo zorgen wij voor trotse ambassadeurs. 

Koestert u al langer een bouwwens? Wilt u een nieuwe woning of een nieuw bedrijfsgebouw realiseren, uw bestaande woning of bedrijfsgebouw verbouwen of restaureren? Neem gerust contact met ons.

“Als iets niet goed was, werd het direct opgelost. Ze pakken de koe bij de hoorns.”

Mieke van Deursen

Realisatie door eigen bouw met W. van Griensven B.V.

“Wij zijn trots dat we er écht iets moois van hebben gemaakt.”

Ruud van Tilborch

Gepassioneerd vakmanschap en oprechte aandacht zorgen voor het beste resultaat.

Contact

Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V.
Bedrijvenweg 3
5386 KA, Geffen
Postbus 250
5201 AG  ’s-Hertogenbosch
Tel 073-5325786
info@aannemersbedrijfvangriensven.nl