Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. combineert een kwart eeuw aan vakkundige ervaring in de bouw met jong en innovatief talent.

"Wanneer ik een huis bouw, denk ik mee alsof het mijn eigen huis wordt."

Het verhaal van Willem van Griensven

De missie van Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. is om betrokken te blijven bij het bouwproces, mensen te begeleiden en klantgericht problemen op te lossen. Betrokkenheid betekent meedenken met de wensen van de opdrachtgever en adviseren op expertise. Daarnaast betekent het denken in oplossingen, niet in problemen. Ook is betrokkenheid een vorm van oprecht werken. “Dat bepaalt ons bestaansrecht. Dat is waar wij voor staan,” aldus Willem van Griensven.

We verzorgen en ontzorgen in de bouw, altijd in nauw contact.
Bedrijfsvoering die staat als een huis

“Wanneer ik een huis bouw, denk ik mee alsof het mijn eigen huis wordt. Dat is de passie die ik voel. En met die overtuiging ga ik alle aandachtspunten na. Zo ontlast ik de opdrachtgever door de kennis die ik in huis heb in te zetten. Dat is onze toegevoegde waarde. Wij zijn vaak bij mensen thuis die beide aan het werk zijn. Die krijgen dan enorm veel informatie te verwerken. Haast meer dan ze lief is. Daarin begeleiden wij hen. Zodat ze stukje voor stukje begrijpen waar we naartoe bouwen. Dat doen we in nauwe samenwerking met de architect. De architect gaat met ons mee naar de bouwplaats en leert de opdrachtgevers goed kennen. Zo blijven wij met z’n allen dicht bij de opdrachtgever staan.”

Betrokken bij de bouwwens

“Wij bouwen samen een droom. Van eerste steen tot sleuteloverdracht. En tot de nazorg jaren later. Wij zijn en blijven altijd betrokken. Zelfs vóór het begin denken wij mee. Vervolgens bewegen we mee. En verzekeren samen dat de wens soepel verloopt. Ieder detail telt. En wij zorgen dat alles klopt, tot in het kleinste detail. Altijd in nauw contact met elkaar. Op Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. kan men bouwen. Die kennis geeft vertrouwen. En zo blijven wij betrokken. Een vertrouwde en betrokken aanpak, van start tot de einddetails.”

Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. combineert een kwart eeuw aan vakkundige ervaring in de bouw met jong en innovatief talent.

"Wij bouwen samen een droom. Van eerste steen tot sleuteloverdracht. En tot de nazorg jaren later."

Een select gezelschap

“Stel dat ik tien mensen meer in dienst heb, dan kan ik niet bieden wat ik nu bied. Ik heb daarom een select gezelschap van de beste vaklieden in dienst. Met hun jarenlange ervaring en expertise in de bouw weten zij iedere klus te klaren. Vaklieden die hun verantwoordelijkheid voelen en nemen. Die elke dag de bouwplaats netjes achterlaten en er elke ochtend netjes en op tijd weer zijn. Er is altijd een aanspreekpunt aanwezig om het contact zo persoonlijk mogelijk te laten verlopen. Op die manier blijven wij als betrokken aannemer met passie bouwen op vertrouwen."

Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. combineert een kwart eeuw aan vakkundige ervaring in de bouw met jong en innovatief talent.
Wij denken mee en tekenen jouw bouwwens

Interesse in een samenwerking?

Koestert u al langer een bouwwens? Wilt u een nieuwe woning of een nieuw bedrijfsgebouw realiseren, uw bestaande woning of bedrijfsgebouw verbouwen of restaureren? Neem gerust contact met ons. Altijd vrijblijvend, altijd vertrouwd. Want aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. denkt graag mee. Wij denken in oplossingen, afgestemd op uw wens.

We verzorgen en ontzorgen in de bouw, altijd in nauw contact.

"Ieder detail telt. En wij zorgen dat alles klopt, tot in het kleinste detail."

Gepassioneerd vakmanschap en oprechte aandacht zorgen voor het beste resultaat.

Contact

Aannemersbedrijf W. van Griensven B.V.
Bedrijvenweg 3
5386 KA, Geffen
Postbus 250
5201 AG  ’s-Hertogenbosch
Tel 073-5325786
info@aannemersbedrijfvangriensven.nl