Bedrijfsprofiel 

Wij zijn gepassioneerd en sterk in persoonlijke begeleiding en het verwezenlijken van dromen.

Aannemersbedrijf W. van Griensven is sinds 1996 actief in de bouwwereld. Begonnen als zelfstandige ondernemer met verbouwingen voor particulieren en betrokken bij renovatie werkzaamheden in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Na een voorspoedige groeiperiode is in 2006 aannemersbedrijf W. van Griensven B.V. opgericht.

Intussen hebben we 6 vaste medewerkers met veel kennis, passie en bouwtechnische ervaring. Daarnaast beschikken we over een uitstekend netwerk van vakbekwame onderaannemers die ruimschoots voldoen aan de strenge eisen die we stellen. Kwaliteitsnormen die zich vertalen in een duidelijk herkenbaar en tastbaar eindresultaat.

Samen met onze hoog gekwalificeerde onderaannemers voeren wij voor onze opdrachtgevers een scala van projecten uit. Bijvoorbeeld: Werken voor de overheid, opdrachten voor het bisdom, kinderdagverblijven, bedrijfsgebouwen, woonhuizen, verbouwingen, enz. Door onze professionele een gestructureerde benadering kunnen wij onze cliënten een kwalitatief, en efficiënt bouwproces garanderen.